Kontakt Gitte Krohn

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere eller har spørgsmål.

Email:gk@gitte-krohn.dk
Telefon:21 12 36 47

4-årig Psykoterapeutuddannelse i Integrativ psykoterapi på CIP

En bredspektret, dybdegående og intensiv Psykoterapeutuddannelse.
Evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Reflektor.

             

  • Går du rundt med en terapeut i maven?
  • Brænder du for at hjælpe andre mennesker?
  • Har du lyst til at udvikle dig personligt?
  • Har du lyst til at udvikle dig i dit nuværende erhverv?
  • Ønsker du at starte din egen terapeutiske klinik?

Optagelse

For at kunne blive en dygtig psykoterapeut, kræver det, blandt andet, at man er åben, fordomsfri og rummelig over for andres personlighed, levevis og forskelligheder. CIP søger derfor at sammensætte hold med studerende, som har forskellig baggrund, opvækst, uddannelse, beskæftigelse, livserfaring og kompetencer. Det giver uddannelsen en dynamisk platform, hvor de studerende også kan lære af hinandens forskelligheder og udvikle sig personligt og professionelt, så de bliver endnu bedre til hjælpe forskellige mennesker med forskellige problematikker.

Små hold

Der er typisk 6-9 studerende pr. hold. (Der er max. 12 studerende pr. hold) De små hold samt dét af vi mødes hyppigt og kontinuerligt, giver mulighed for en intensivering af både det teoretiske og praktiske arbejde. Endvidere giver det mulighed for virkelig at gå i dybden terapeutisk med egne eller medstuderendes processer i undervisningen. Det er meget lærerigt at sammenkoble den teoretiske undervisning med personlige processer fra det virkelige liv.

”Man kan ikke blive en bedre terapeut – end det menneske man er inden i.” Gitte Krohn

Personligt arbejde og udvikling

De studerende vil blive trænet i metoder, teknikker og øvelser m.m. i både terapeut- og klientrollen. Det giver en større indsigt og erfaring at have prøvet metoder og teknikker på egen krop og psyke. At de studerende har afprøvet metoderne på sig selv, sammenkoblet med deres egenterapi og supervision, gør at de udvikler sig personligt og får de særlige menneskelige, følelsesmæssige og mentale kompetencer og kvalifikationer som der også kræves for at blive en dygtig psykoterapeut.

Individualitet

På CIP bliver der lagt stor vægt på at styrke og videreudvikle den enkelte studerendes potentialer og kompetencer. Derfor vil de studerende til tider få forskellige opgaver og udfordringer, der specielt passer til deres behov. Der er lige så stor forskel på psykoterapeuter, som på mennesker. På CIP søger vi at uddanne den enkelte studerende til at blive den bedst mulige autentiske psykoterapeut.

Medansvar og selvansvar

På CIP er de studerende medansvarlige for at forme deres egen uddannelse. Blandt andet via de valgfrie skriftlige projekter og de emner, de vælger at arbejde med. De studerende har også et selvansvar i forhold til hjemmearbejde, selvstudie, være nærværende og engageret i undervisningen og de emner de vælger at arbejder med i egenterapien og supervisionen.

Fuldtidsjob og Studie

Det er muligt at gennemføre uddannelsen som psykoterapeut, samtidig med at man har et fuldtidsjob. Men du skal selvfølgelig påregne tid til hjemmearbejde, selvstudie, egenterapi og på 3. og 4. år supervision.

Se også :