Kontakt Gitte Krohn

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere eller har spørgsmål.

Email:gk@gitte-krohn.dk
Telefon:21 12 36 47

Profil

Jeg hedder Gitte Krohn og er født i 1967. Min interesse for mennesker og psykologi startede allerede da jeg var 14 år, hvor jeg tog mit første psykologikursus på aftenskole. Kurset indeholdt bl.a. besøg på åbne og lukkede psykiatriske afdelinger. I dag forstår jeg ikke at man dengang gav tilladelse til at børn, som ikke var pårørende, kunne besøge disse afdelinger – men for mig blev det starten på en spændende og udviklende vej og senere blev det også til min levevej.

Siden dette aftenkursus, har jeg taget to psykoterapeutuddannelser og mange psykologikurser, som jeg finansierede via forskellige jobs. Blandt andet har jeg arbejdet på fabrik, i butik, på kontor, på døgninstitutioner m.v.

I 1995 begyndte jeg at arbejde som psykoterapeut med klientarbejde, gruppeterapi og kurser.

I 1997 startede jeg en psykoterapeutisk klinik og i 2000 startede jeg et institut hvor jeg uddanner psykoterapeuter, senere blev klinikken og instituttet slået sammen til Center for Integrativ Psykoterapi.

Gennem alle årene har jeg videreudviklet mit koncept gennem den faglige og personlige erfaring jeg har fået gennem mit virke. Jeg har lært noget af hvert eneste menneske jeg har mødt og arbejdet med. Lige fra de studerende jeg har uddannet, de fagpersoner jeg har superviseret og de kursister jeg har undervist, til de mennesker som har søgt psykoterapeutisk hjælp eller parterapi.

Alle har de på hver deres måde bidraget til det koncept der er på CIP i dag. Nogle har inspireret mig til at udvikle nye metoder. Nogle har bidraget med særlige problematikker, som har fået mig til at læse endnu flere bøger. Andre har vist mig hvor vigtig relationen er, mellem terapeut og klient. Og ikke mindst har de alle vist mig hvor forskellige vi mennesker er og selv om vores problematikker kan ligne hinanden, så skal de ikke nødvendigvis behandles ens.

Jeg får jævnligt selv supervision og lejlighedsvis psykoterapi, da jeg tror på, at det er vigtigt, for at forblive professionel når man arbejder med andre mennesker.

Uddannelser:

  • Diplomuddannelse i Psykoanalytisk Psykoterapi ved Roal Ulrichsen. (Aut.klin.specialist, psykolog, mag.art)
  • Certificeret ID-Psykoterapeut ved Ole Vadum Dahl (ID/-Academy)
  • Supervisor uddannelse – Efteruddannelse ved Dorte Lund-Jacobsen (Inpraxis)

Gitte Krohn
Stifter og Leder af CIP
Medlem af Dansk Psykoterapeutforening